Minnares van prins Harry lekt pikante details uit over wilde nacht: "Vreemdste avond van m'n leven" Nieuws
Nieuws

Minnares van prins Harry lekt pikante details uit over wilde nacht: "Vreemdste avond van m'n leven"

Minnares van prins Harry lekt pikante details uit over wilde nacht: "Vreemdste avond van m'n leven"

De gloednieuwe biografie 'Reserve' van prins Harry heeft al heel wat stof doen opwaaien. Zo vertelt hij onder meer hoe hij zijn maagdelijkheid verloor en wat hij allemaal uitstak toen hij nog een feestbeest was. In de Britse krant The Mirror onthult het Britse model Nicola McLean (41) nu ook een zeer pikant verhaal over de prins.

Volgens Nicola McLean beleefde ze in 2015 namelijk een wilde nacht met prins Harry, al was ze toen wel nog getrouwd. "Hij was als een beest", onthult het model in de Britse krant. Samen werden ze ook erg dronken.

“Tequila was absoluut Harry’s favoriete drankje. We dronken letterlijk zoveel tot het op was", bekent McLean. "Hij had heel veel plezier en Harry was echt heel aardig voor mij", aldus het model. Over wat er daarna precies gebeurd is tussen de twee, blijft ze daarentegen erg vaag.

“Ik denk niet dat ik naakt getoond heb, maar het zou kunnen”, vertelt ze. Ze heeft ook absoluut geen spijt van haar dronken nacht met Harry. “Het was de vreemdste avond van mijn leven! En het was zeker niet mijn mooiste moment, maar wie wil er nu niet dronken worden met prins Harry?”, besluit het model.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws