"Mij hoeven ze er niet voor te bellen": Gloria Monserez verklapt waarom ze geen naaktscènes speelt Nieuws
Nieuws

"Mij hoeven ze er niet voor te bellen": Gloria Monserez verklapt waarom ze geen naaktscènes speelt

"Mij hoeven ze er niet voor te bellen": Gloria Monserez verklapt waarom ze geen naaktscènes speelt

Het gaat hard voor Gloria Monserez. Ze krijgt de ene kans na de andere en nu schittert ze ook in de nieuwe Goplay-reeks ‘Liefdestips aan mezelf’. Toch staat ze op haar strepen, want uit de kleren gaan doet ze niet.

Gloria Monserez is sinds kort te zien als Olivia in ‘Liefdestips aan mezelf’. Een reeks op Goplay waarin mentale gezondheid centraal staat. “Het gaat over situaties waarmee mensen worstelen: depressie of coming-out, of ouders met wie de communicatie niet goed verloopt. Het heet wel ‘Liefdestips aan mezelf’, maar eigenlijk is het eerder ‘Levenstips aan mezelf’”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

De nieuwe reeks lijkt een beetje op Streamz-serie ‘2DEZIT’, al is die veel explicieter. Daarin verschijnen namelijk heel wat naaktscènes en dat ziet Gloria niet zitten. “Al van bij het begin zei ik op castings dat ik mijn kleren niet uitdoe”, geeft ze toe. “Dat weten de mensen in het wereldje intussen wel”, klinkt het.

Een belangrijke reden waarom ze dat niet wil doen, is omdat ze beseft dat ze een voorbeeldfunctie heeft als Ketnet-presentatrice. “Dat is toch anders dan als je enkel actrice bent”, aldus Gloria. “Ik vind het supertof dat mensen dat willen doen, en als het bijdraagt tot het verhaal kan een naaktscène zeker een meerwaarde zijn, maar mij hoeven ze er niet voor te bellen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws