Michelangelo onthult al wie de winnaar van ‘Big Brother’ wordt: "Ik heb het door" Nieuws
Nieuws

Michelangelo onthult al wie de winnaar van ‘Big Brother’ wordt: "Ik heb het door"

Michelangelo onthult al wie de winnaar van ‘Big Brother’ wordt: "Ik heb het door"

Enkele weken geleden verdween Michelangelo uit ‘Big Brother’. Hij zal dus niet winnen, maar wie dan wel? Er blijven nog vier bewoners over.

Bart lijkt de voornaamste kandidaat om de winst op te strijken. Ook Jason maakt een goeie kans. Daarnaast zijn ook Charlotte en Jolien nog in de running. Wie denkt Michelangelo dat straks zal winnen?

Dat Bart de grootste kandidaat is op de winst, lijkt ook voor Michelangelo duidelijk. Hij voorspelt de Belg als overwinnaar. “Ik denk dat ik het algoritme van het programma door heb. Ik denk niet dat er een Nederlander gaat winnen. Ik denk echt dat er een Belg gaat winnen. Van oudere leeftijd. Dan hebben we alleen maar Bart. Ik denk dus dat Bart gaat winnen”, zegt Michelangelo in de podcast van Love&Reality.

De voorbije twee keer won een Nederlander. Eerst won Jill en het jaar nadien Salar. Nu lijkt het dus tijd voor een Belg om met de overwinning aan de haal te gaan. Er zijn ook nog drie Belgen die kans maken op de eindzege.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws