Michelangelo heeft schokkend nieuws na zijn exit: "Zoveel kilo verloren in 9 weken tijd!" Nieuws
Nieuws

Michelangelo heeft schokkend nieuws na zijn exit: "Zoveel kilo verloren in 9 weken tijd!"

Michelangelo heeft schokkend nieuws na zijn exit: "Zoveel kilo verloren in 9 weken tijd!"

Michelangelo moest vorige week zaterdag het 'Big Brother'-huis verlaten. Bart en Jason kregen namelijk meer stemmen van de kijkers. En zijn verblijft in het 'Big Brother'-huis heeft blijkbaar ook een grote impact gehad op zijn lichaam. Zo laat de 21-jarige Limburger op Instagram weten dat hij enorm veel is afgevallen in het 'Big Brother'-huis.

“Ik ben trots dat ik het negen weken heb volgehouden”, vertelde Michelangelo vlak na zijn exit in Het Belang van Limburg. Al vond hij het wel erg jammer op welke manier hij het huis moest verlaten. “Het is spijtig dat ik eruit ben gestemd door iemand die eigenlijk al uit het spel lag”, aldus Michelangelo.

Michelangelo werd genomineerd door Danny, die in de vierde week moest vertrekken maar mocht terugkeren door het vertrek van Chiara. De Limburger was dan ook niet blij met de terugkeer van Danny na het vertrek van Chiara. “Dat was een grote tegenvaller”, bekende hij achteraf.

Inmiddels probeert Michelangelo zijn gewone leventje weer op te pikken. Zo ging hij vandaag opnieuw fitnessen. De Genkenaar verloor namelijk heel wat kilo's in het 'Big Brother'-huis. Dat laat hij weten via Instagram. "Tijd om weer te gymmen! Ik ben 5,8 kilogram verloren in negen weken tijd!", schrijft hij bij een foto vanuit de fitness.

Bron: Instagram Stories @michelangeloamendola
Bron: Instagram Stories @michelangeloamendola
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws