Michel Van den Brande razend op Niels Destadsbader: "Degoutant en respectloos" Nieuws
Nieuws

Michel Van den Brande razend op Niels Destadsbader: "Degoutant en respectloos"

Michel Van den Brande razend op Niels Destadsbader: "Degoutant en respectloos"

Onlangs gingen Niels Destadsbader en zeven andere bekende Vlamingen uit de kleren voor 'Kom op tegen kanker, alles in de strijd’. Daarin vroegen ze meer aandacht voor prostaat- en teelbalkanker. Maar dat is nu in het verkeerde keelgat geschoten bij 'The Sky is the Limit'-ster Michel Van den Brande.

"Acht bekende Vlamingen die uit de kleren gingen. Ik vond het een degoutant idee, dus ik heb niet naar gekeken", vertelt Van den Brande in TV Familie. De Kontrimo-baas heeft namelijk zelf teelbalkanker gehad toen hij twintiger was.

"Ze hadden dat beter aan mannen gevraagd die weten waarover ze praten. Ikzelf bijvoorbeeld, want ik heb teelbalkanker gehad", aldus Michel. "Maar die BV’s staan naar mijn gevoel iets té graag in the picture ...", gaat hij verder.

Niels liet eerder weten dat hij enorm blij was om te horen dat er door het programma meer mannen zich laten testen op prostaat- en teelbalkanker. "Dat is zever. De screening van prostaatkanker is al jaren aan een opmars bezig", aldus Michel. "Je mag dit ook niet in het belachelijke trekken", vindt Michel.

Respectloos

"Bij mijn weten heeft Niels Destadsbader nog geen kanker gehad. Pas dán kan je erover klappen", legt hij uit. "Op Eén hebben ze er een spelletje van gemaakt … Dat vind ik respectloos tegenover mensen die wél kanker gehad hebben", besluit de Kontrimo-baas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws