Michel Van den Brande compleet gebroken na familiaal drama: "Onwezenlijk" Nieuws
Nieuws

Michel Van den Brande compleet gebroken na familiaal drama: "Onwezenlijk"

Michel Van den Brande compleet gebroken na familiaal drama: "Onwezenlijk"

Michel Van den Brande uit 'The Sky is The Limit' heeft erg droevig nieuws te melden. Nadat zijn schoonbroer 14 jaar geleden overleed aan de gevolgen van kanker, is nu ook zijn zus getroffen door de ziekte. Ze maakt geen kans meer op genezing. Dat maakte de ondernemer zelf bekend op zijn Facebookpagina.

"Hoe oneerlijk zit de wereld in elkaar!", begint hij. "Vandaag bij mijn zus geweest op de palliatieve zorgafdeling. Onwezenlijk, 14 jaar nadat Wim gestorven is, die amper 43 jaar was, is het mijn zus die al 4 jaar vecht tegen die vuile ziekte: kanker! Mijn zus moet nog 57 jaar worden! Wim en Claire waren harde werkers en zagen elkaar doodgraag. Ze stonden dag in dag uit in hun zaak, ze werkten dag en nacht."

"Wim heeft nog gevochten voor zijn leven maar het mocht niet zijn en hij overleed op 18 december 2008 op 43-jarige leeftijd. Hij liet een prachtige vrouw en twee lieve dochters na. Nu laat ons Claire niet alleen twee dochters maar ook drie kleindochters na, de kleinste is amper een paar weken oud ... Ik zit hier weer aan mijn bureau, te werken, mij zorgen te maken over veel te veel werk en te weinig werknemers terwijl mijn zus op palliatieve ligt. Waarom ons zo druk maken, voor wie of voor wat!" Wij wensen hen alvast heel veel sterkte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws