Meilandjes worden plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Meilandjes worden plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

Meilandjes worden plots overladen met kritiek: dit is er aan de hand

Binnenkort opent de familie Meiland hun gloednieuwe bed and breakfast 'Code Rosé' in Noordwijk in Nederland. Sinds deze week kan je ook een van de acht kamers reserveren. Maar de familie wordt nu overladen met kritiek. Zo zijn veel fans niet te spreken over het prijskaartje van de overnachting.

Wie graag eens in de watten wordt gelegd door de familie Meiland, kan binnenkort terecht in hun gloednieuwe pension 'Code Rosé'. Al zal je wel geduld moeten hebben. Op enkele dagen tijd kreeg de familie namelijk al heel wat reservaties binnen. Zo zitten de maanden mei, juni en juli al bijna volledig vol.

Toch krijgen de Meilandjes nu ook heel wat kritiek te slikken. Veel mensen vinden namelijk dat de Meilandjes veel te veel vragen voor een overnachting. Zo betaal je voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt voor twee nachten minstens 370 euro. In totaal zijn er acht verschillende kamers beschikbaar. Eén daarvan is voor vier personen, daarvoor betaal je voor twee nachten 560 euro.

Maar die prijs vinden veel fans veel te hoog. "Pff zoveel geld", "Dat kunnen mensen met een gemiddeld inkomen niet eens betalen", "Voor een B&B is dit gigantisch duur!", "Wel jammer dat het voor mensen met een modaal inkomen nog steeds erg prijzig is" en "Belachelijk die prijzen! Het is geen Hilton-hotel", klinkt het onder meer op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws