Megan Desaever wil ooit stoppen met OnlyFans en onthult straffe ambities: "In Dubai heb je daar geen diploma voor nodig" Nieuws
Nieuws

Megan Desaever wil ooit stoppen met OnlyFans en onthult straffe ambities: "In Dubai heb je daar geen diploma voor nodig"

Megan Desaever wil ooit stoppen met OnlyFans en onthult straffe ambities: "In Dubai heb je daar geen diploma voor nodig"

Megan Desaever werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan 'Temptation Island'. De laatste tijd is er al heel wat inkt gevloeid over de realityster nadat ze vertelde dat ze geen belastingen betaalt. In HLN Showbits onthult de influencer nu meer over haar andere ambities.

Zo vertelt Megan dat ze niet van plan is om tot het einde van haar dagen bezig te zijn met OnlyFans. "Dat is niet iets wat ik wil blijven doen totdat ik veertig of vijftig jaar word", aldus Megan in HLN Showbits. Momenteel is zo ook al volop bezig met andere projecten.

Megan zou namelijk graag in de vastgoedsector stappen. “Mijn broer is net gestart met vastgoed. Dat gaat best wel goed. Hier (in Dubai red.) heb je daar ook geen diploma voor nodig. Dus als ik zie dat dat goed blijft gaan bij hem, zou ik me daar wel langzaamaan in willen verdiepen", aldus de realityster.

Al blijft ze momenteel wel nog even op OnlyFans. "Ik wil mijn ‘OnlyFans’ en social media daarnaast blijven doen. Maar ik wil ook nog iets normaals. Als ik dan op een dag iemand leer kennen of een gezin wil opstarten, dan is het niet zo dat ik afhankelijk ben van ‘OnlyFans'", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws