ShowbizzTime

Maxime Meiland verklapt nu al meer nieuws over gezinsuitbreiding: "Schattig!"

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer
I Foto: Instagram I
door Redactie

Maxime Meiland en haar man Leroy Molkenboer verwelkomden vorig jaar hun dochtertje Leroy, maar Maxime denkt nu al na over de volgende stap. Leroy lijkt toch geen fan te zijn van dat idee. 

Afgelopen zomer stapten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer eindelijk in het huwelijksbootje en daar krijgen we binnenkort meer van te zien in ‘Chateau Meiland’. De twee kregen vorig jaar hun eerste kindje samen, een dochtertje genaamd Vivé. Vivé is Maxime’s tweede dochter, want ze heeft ook al een dochtertje uit een vorige relatie. 

Nog maar pas kwam het nieuws naar buiten dat het gezinnetje opnieuw zal verhuizen naar een villa met een grotere tuin, maar misschien hebben ze daar wel een goede reden voor. Maxime probeert haar man namelijk te overtuigen om een hondje in huis te nemen. Daarom laat ze hem allemaal filmpjes zien van mopshonden. 

“Ik heb een hondje gevonden en ik vind die heel leuk. Eigenlijk ik, maar dan in hondenvorm”, klinkt het. “Wat vind je ervan?”, vraagt Maxime aan Leroy. “Vreselijk”, antwoordt hij meteen. Daarna moet hij toch wel een beetje lachen. “Leuk he, hebben?”, vraagt Maxime. “Nee”, antwoordt Leroy kort. “Jij vindt lelijke honden zo leuk”, besluit hij. 

Maxime Meiland Instagramverhaal

Laatste nieuws