Maxime Meiland onthult voor het eerst meer over de vader van dochtertje Claire: "Heel dom" Nieuws
Nieuws

Maxime Meiland onthult voor het eerst meer over de vader van dochtertje Claire: "Heel dom"

Maxime Meiland onthult voor het eerst meer over de vader van dochtertje Claire: "Heel dom"

Maxime Meiland is de trotse mama van twee dochtertjes: Claire (5) en Vivé (1,5). Nu onthult de 27-jarige realityster ook voor het eerst meer over de vader van haar oudste dochtertje.

Maxime Meiland is in september 2021 voor de tweede keer mama geworden. Zo mocht ze samen met haar man Leroy Molkenboer een dochtertje verwelkomen, die luistert naar de naam Vivé. In de zomer van 2017 werd Maxime voor het eerst mama van dochtertje Claire, maar over de vader van Claire praat Maxime zelden.

Nu maakt ze toch een uitzondering. Zo vertelt ze in haar biografie ‘Maxime – Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!’ dat ze al na een vrijpartij met haar ex zwanger raakte van Claire. Maxime nam namelijk lang geen anticonceptie omdat ze daar depressieve klachten van krijgt. "Heel dom, maar toen Claire gemaakt werd, was ik niet aan de pil", vertelt Maxime.

"Jaap (de vader van Claire red.) wist dat, dus dan verwacht je dat-ie voor het zingen de kerk uit zou gaan. Maar dat was hij vergeten", legt ze uit. "Daarvan dacht ik: dat is ook jouw schuld, hè. Want je wist het", vervolgt Maxime. Sommigen dachten ook dat Maxime hem erin zou geluisd hebben. Maar dat ontkent ze. "Hij wist alles en was helemaal op de hoogte. Dat is wel belangrijk om te benadrukken", besluit de realityster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws