Maxime Meiland en haar man Leroy hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Ik kan het nog niet bevatten" Nieuws
Nieuws

Maxime Meiland en haar man Leroy hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Ik kan het nog niet bevatten"

Maxime Meiland en haar man Leroy hebben zeer heuglijk nieuws te melden: "Ik kan het nog niet bevatten"

Maxime Meiland stapte vorige zomer in het huwelijksbootje met haar grote liefde Leroy Molkenboer. Nu hebben de twee opnieuw zeer groot nieuws te melden op Instagram.

Afgelopen zomer gaven Maxime Meiland en Leroy Molkenboer elkaar het jawoord. Samen hebben ze ook een dochtertje van 1,5 jaar, Vivé. Maxime heeft ook al een dochtertje uit een eerdere relatie, de 5-jarige Claire.

Op Instagram hebben Maxime en Leroy nu zeer groot nieuws te melden. De twee kochten namelijk zopas een nieuwe woning. "Ons droomhuis!", schrijven Maxime en Leroy bij een foto van de voordeur van hun nieuwe woonst.

"Ik kan het nog niet bevatten", vervolgt Maxime. "De meiden met hun voetjes in het gras ... Net zoals vroeger voor de open haard in de winter .... Nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden behalen. Intens gelukkig", laat de realityster nog weten. Het koppel wordt dan ook overladen met felicitaties. "Van harte gefeliciteerd!" en "Proficiat allebei!", klinkt het meermaals in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws