Maxime De Winne zijn laatste opnamedag verliep niet zoals verwacht: "Niet leuk" Nieuws
Nieuws

Maxime De Winne zijn laatste opnamedag verliep niet zoals verwacht: "Niet leuk"

Maxime De Winne zijn laatste opnamedag verliep niet zoals verwacht: "Niet leuk"

Maxime De Winne verdwijnt na acht jaar uit 'Familie'. Dat nieuws maakte de acteur woensdagochtend zelf bekend via Instagram. Intussen liet hij ook al weten dat hij vorig jaar ontslagen werd. In Het Laatste Nieuws vertelt de acteur nu ook dat zijn laatste draaidag niet verliep zoals hij gedacht had.

Zo had Maxime De Winne zich voorgenomen om er een kort en krachtig afscheid van te maken, maar dat is helaas niet gelukt. “Afscheid nemen van collega’s waar je acht jaar mee hebt samengewerkt, is niet leuk. Vandaar dat ik me had voorgenomen om na afloop snel mijn boeltje te pakken. Maar dat pakte niet", aldus de acteur.

Hij was veel meer geëmotioneerd dan hij eerst gedacht had. "Die laatste keer in de auto richting de studio, daarna in de schminkstoel en vervolgens op de set: het einde drong goed tot me door. Toen ik mijn rolstoel moest achterlaten, kreeg ik zelfs een krop in de keel", vertelt de acteur.

Maxime had ook niet verwacht dat het afscheid van zijn collega's hem zo zwaar zou vallen. "De cast kwam me uitwuiven en applaudisseerde. Hun knuffels en woorden raakten me. Veel meer dan ik had verwacht", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws