Maxime De Winne kondigt exit aan bij 'Familie': "Krop in de keel toen ik mijn rolstoel moest achterlaten" Nieuws
Nieuws

Maxime De Winne kondigt exit aan bij 'Familie': "Krop in de keel toen ik mijn rolstoel moest achterlaten"

Maxime De Winne kondigt exit aan bij 'Familie': "Krop in de keel toen ik mijn rolstoel moest achterlaten"

Vanavond moeten de kijkers van 'Familie' afscheid nemen van Quinten, vertolkt door Maxime De Winne. Dat nieuws maakte de acteur deze ochtend zelf bekend op Instagram.

"Genoeg tranen gevloeid zeker ... zelfs mijn eigen tenen krullen ervan. Vanavond kiest Quinten voor de gevangenis in Leuven. Zie ik onze Guido terug. Jippie!", met die woorden kondigde Maxime De Winne deze ochtend op Instagram zijn vertrek aan bij 'Familie'.

"Bedankt lieve fans voor de heerlijke jaren. En wie weet zien we elkaar ooit terug ... hier in België vallen de straffen op drugshandel wel mee. Merci. Jullie waren geweldig", klinkt het verder. Maxime is dan ook erg dankbaar dat hij acht jaar lang de rol van Quinten mocht spelen.

“Ik ben dankbaar, want ik ben niet vergeten dat Quinten aanvankelijk maar drie weken zou meegaan. Door onbeschikbaarheden van andere acteurs en omdat de rol aansloeg, mocht ik langer blijven", aldus de acteur in Het Laatste Nieuws. Het afscheid viel hem dan ook erg zwaar. “Afscheid nemen van collega’s waar je acht jaar mee hebt samengewerkt, is niet leuk. Toen ik mijn rolstoel moest achterlaten kreeg ik zelfs een krop in de keel."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws