Maxime De Winne kende veel dieptepunten bij 'Familie' en zwijgt niet langer: "Was een marteling" Nieuws
Nieuws

Maxime De Winne kende veel dieptepunten bij 'Familie' en zwijgt niet langer: "Was een marteling"

Maxime De Winne kende veel dieptepunten bij 'Familie' en zwijgt niet langer: "Was een marteling"

Vorige week moesten de kijkers afscheid nemen van Quinten in 'Familie'. Hij ging zichzelf aangeven bij de politie nadat hij eerder drugs gesmokkeld had. In TV Familie blikt Maxime De Winne nu terug op de rol die hij maar liefst acht jaar vertolkte.

Zo wordt hem ook gevraagd wat zijn dieptepunten waren bij 'Familie'. "Mijn personage heeft een paar keer diep gezeten door zijn drankverslaving en de ontvoering van zijn verloofde", vertelt Maxime De Winne. Maar ook op persoonlijk vlak kende hij wat dieptepunten op de set.

"Persoonlijk had ik het elke keer moeilijk als er weer een vast personage verdween", bekent de acteur. "Collega’s vertrokken niet altijd met volle goesting", aldus De Winne. Voor de rest is hij blij dat hij geen andere dieptepunten heeft meegemaakt.

"Ik ging altijd graag werken en stond daar met plezier om 5 uur voor op. Al was die rolstoel vaak een marteling, omdat die mij beperkte in mijn acteerspel", geeft Maxime De Winne eerlijk toe. "Hij maakte me kleiner en daardoor week en minder zelfverzekerd. Enkel als ik met andere acteurs aan een tafel zat, voelde ik me gelijkwaardig", aldus de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws