ShowbizzTime

Hoelang zal Maureen Vanherberghen meespelen in 'Familie'? Actrice verklapt zelf het antwoord

Maureen Vanherberghen als Marlies Kennis in Familie
I Foto: VTM I
door Redactie

Vanaf maandag 6 februari kunnen we Maureen Vanherberghen, de vriendin van Sieg De Doncker, aan het werk zien in ‘Familie’. Zij zal de rol van inspecteur Marlies Kennis vertolken, die de verdwijning van Koen Peyskens zal onderzoeken. Een vette knipoog van de ‘Familie’-makers dus, aangezien Koen vertolkt wordt door Sieg De Doncker. Maar voor hoelang zal Maureen te zien zijn bij de populaire reeks?

“Soms nemen ze het woord ‘Familie’ heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, lacht Maureen Vanherberghen in een persbericht van VTM. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren”, aldus de actrice over haar bijzondere rol.

Hoelang Maureen precies in ‘Familie’ te zien zal zijn, mag de actrice natuurlijk nog niet verklappen. Maar de vriendin van Sieg De Doncker laat wel al doorschijnen dat ze al zeker een aantal maanden zal meedraaien in de reeks.

“De komende maanden zal het puzzelen zijn om een dagje thuis te zijn”, aldus Maureen. Binnenkort is ze namelijk ook opnieuw te zien in ‘Vlaanderen Vakantieland’. “Maar zo heb ik het graag, ik prijs me vooral gelukkig dat ik al zo lang mag meedraaien”, besluit de actrice.

Laatste nieuws