Maureen Vanherberghen duikt plots op in 'Familie': deze bijzondere rol zal de vriendin van Sieg De Doncker vertolken Nieuws
Nieuws

Maureen Vanherberghen duikt plots op in 'Familie': deze bijzondere rol zal de vriendin van Sieg De Doncker vertolken

Maureen Vanherberghen duikt plots op in 'Familie': deze bijzondere rol zal de vriendin van Sieg De Doncker vertolken

Vanaf maandag 6 februari maakt niemand minder dan Maureen Vanherberghen haar intrede in 'Familie'. Haar komst mag gezien worden als een vette knipoog van de 'Familie'-makers. Maureen zal namelijk een heel bijzondere rol vertolken.

Zo duikt Maureen binnenkort op in 'Familie' als inspecteur Marlies Kennis. Zij zal de verdwijning van Koen Peyskens onderzoeken. De verrassende twist is dat Maureen Vanherberghen in het echte leven de vriendin is van Sieg De Doncker, die de rol van Koen vertolkte.

Zo wordt het koppel nu ook in 'Familie' onrechtstreeks aan elkaar gelinkt. “De fictieve moord op mijn echte lief oplossen, daar kon ik toch niet ‘nee’ tegen zeggen?”, lacht Maureen deze week in Dag Allemaal. Op maandag 6 februari maakt inspecteur Kennis haar intrede als Veronique (Sandrine André) besluit om Koen aan te geven bij de politie.

Veronique komt vertellen dat Koen een grote som geld van haar heeft gestolen. In werkelijkheid wil Veronique met deze klacht haar eigen hachje redden en zichzelf indekken mocht de politie het lichaam van Koen vinden. Maandag besluit ze dus om klacht tegen hem neer te leggen en zo belandt ze aan tafel bij inspecteur Kennis, die Veronique meteen ondervraagt. Kan ze zo de verdwijning van Koen ophelderen? Dat ontdekken we binnenkort in 'Familie'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws