Matteo Simoni heeft nog zeer belangrijke boodschap voor de kijkers na zijn deelname aan 'De Mol' Nieuws
Nieuws

Matteo Simoni heeft nog zeer belangrijke boodschap voor de kijkers na zijn deelname aan 'De Mol'

Matteo Simoni heeft nog zeer belangrijke boodschap voor de kijkers na zijn deelname aan 'De Mol'

Zondag maakten we eindelijk kennis met de mysterieuze tiende kandidaat in 'De Mol'. Zo deed er voor het eerst in de geschiedenis een bekende Vlaming mee, namelijk Matteo Simoni. Helaas moest hij al na één aflevering huiswaarts keren. Op Instagram heeft de 35-jarige acteur nu ook gereageerd op zijn korte deelname.

Vorige week konden we al kennismaken met de eerste negen kandidaten van 'De Mol'. Over de tiende kandidaat werd daarentegen nog niets prijsgegeven. Maar in de eerste aflevering kwamen de kijkers eindelijk meer te weten over de mysterieuze kandidaat.

Zo was er voor het eerst een BV te zien in 'De Mol'. De 35-jarige acteur Matteo Simoni had zich namelijk ook ingeschreven voor het gloednieuwe seizoen. Helaas vulde hij de eliminatietest niet goed in en kreeg hij aan het einde van de aflevering een rood scherm te zien. Op Instagram heeft Matteo nu ook nog gereageerd op zijn snelle exit.

"Ik was er echt graag wat langer ingebleven! Groetjes Steve", schrijft hij op Instagram. Voor zijn eerste proef moest Matteo de andere kandidaten er namelijk van proberen te overtuigen dat hij lookalike was van Matteo Simoni. Hij koos ervoor om een bril en een muts op te zetten en zich voor te doen als Steve.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws