Mathieu Terryn weer coach in volgende seizoen van 'The Voice'? De zanger verklapt opvallend antwoord Nieuws
Nieuws

Mathieu Terryn weer coach in volgende seizoen van 'The Voice'? De zanger verklapt opvallend antwoord

Mathieu Terryn weer coach in volgende seizoen van 'The Voice'? De zanger verklapt opvallend antwoord

The Voice van Vlaanderen’ is nog maar pas afgelopen, maar er wordt nu al volop nagedacht over een volgende reeks. Ook coach Mathieu Terryn moet daar al wat over kwijt.

2022 was een bijzonder jaar voor Bazart-zanger Mathieu Terryn. Zo stond hij opnieuw op het podium van Rock Werchter na twee jaar zonder festivals, maar hij deed ook enkele dingen voor het eerst. Zoals een coach zijn in ‘The Voice van Vlaanderen’. In ‘De laatste vragenronde’ van Het Nieuwsblad blikt hij terug op dat avontuur.

“Ik was al trots dat ik als enige coach twee kandidaten in de finale had”, begint hij. Zo schitterden zowel Yente als Evert uit Team Mathieu in de laatste liveshow, maar toch ging Louise uit Team Natalia met de overwinning naar huis. In het volgende seizoen zal hij op de eerste plaats mikken, als hij opnieuw coach zal worden. “Ik ben fanatiek in alles wat ik doe, ook in ‘The Voice’, aldus Mathieu.

Of hij opnieuw coach zal worden, dat is nog niet bevestigd. Toch heeft de zanger al wel iets te zeggen over zijn toekomst bij het VTM-programma. “Als ze me volgend jaar opnieuw vragen voor ‘The Voice’, dan zeg ik ja”, klinkt het overtuigd. “De synergie tussen de coaches zat zo goed, ook achter de schermen. Dus met plezier”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws