Mathieu Terryn krijgt bijzonder harde kritiek te verduren: "Gewoon omdat je bekend bent" Nieuws
Nieuws

Mathieu Terryn krijgt bijzonder harde kritiek te verduren: "Gewoon omdat je bekend bent"

Mathieu Terryn krijgt bijzonder harde kritiek te verduren: "Gewoon omdat je bekend bent"

Mathieu Terryn is momenteel op tv te zien in 'The Voice van Vlaanderen'. De kijkers van het VTM-programma hebben heel wat te zeggen over hem.

In het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ is Mathieu Terryn een van de nieuwe coaches. De zanger van de band Bazart vertelde eerder al dat hij het erg naar zijn zin heeft met de andere juryleden. Zo trad hij zelfs op met Koen Wauters tussen de audities van de kandidaten door. De twee zongen Clouseau’s hit ‘Domino’.

VTM deelt hun optreden ook nog eens op Instagram en enkele kijkers laten weten dat ze grote fan zijn. “Dat klinkt zo goed”, “Hoe goed is dit” en “Top”, reageren ze onder meer. Toch blijkt dat niet iedereen positief is over het duet. Echter is het vooral Mathieu die negatieve commentaar krijgt. Een bepaalde kijker uit zelfs kritiek op hem als zanger én als coach.

"Er is vooral iemand anders aan het zingen, een bandje dat opstaat. Ben enorm benieuwd naar je aanpak met mensen die je kiezen gewoon omdat je bekend bent. Ik hoop oprecht dat ze een eerlijke kans zullen krijgen, ben benieuwd naar de professionaliteit van je team”, klinkt het. Mathieu kan er nog mee lachen en deelt de reactie op zijn Instagramverhaal. “Goeiemorgen!”, schrijft hij erbij.

Mathieu Terryn krijgt bijzonder harde kritiek te verduren: "Gewoon omdat je bekend bent"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws