Mathieu Terryn en Marie Wynants blazen volgers omver met wondermooie vakantiefoto's: "Reis van ons leven" Nieuws
Nieuws

Mathieu Terryn en Marie Wynants blazen volgers omver met wondermooie vakantiefoto's: "Reis van ons leven"

Mathieu Terryn en Marie Wynants blazen volgers omver met wondermooie vakantiefoto's: "Reis van ons leven"

Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie Wynants zijn terug in het land na een prachtige reis. Het koppel verkende eerst Australië en daarna trokken ze nog rond in Nieuw-Zeeland. Daar posten ze nu enkele mooie plaatjes van.

Mathieu Terryn kennen velen beter als de zanger van de band Bazart, maar vorig jaar dook hij ook op als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. De zanger is ondertussen al verschillende jaren samen met zijn jeugdliefde Marie Wynants en in de zomer van 2021 gaven ze elkaar nog het ja-woord. De twee zijn al vaker op reis geweest, maar nu laten ze meer zien van hun droomvakantie.

Zo zijn ze net terug van een tripje down under. De twee vertoefden meer dan een maand in Australië en Nieuw-Zeeland. Nu ze terug thuis zijn, blikt Mathieu terug op het laatste deel van hun reis. “Nieuw-Zeeland recap”, schrijft hij bij de prachtige fotoreeks. “Reis van ons leven”, voegt hij er nog aan toe. "Ik hou van ons", reageert zijn vrouw Marie al snel.

Niet alleen het koppel vond het een geweldige reis, ook hun volgers vinden de plaatjes fantastisch. “Ziet er zalig uit”, “Perfect get-away”, “Waanzin”, “Ziet er allemaal geweldig uit”, “Supermooie foto’s”, “Epic”, “Wauw, prachtig”, “Insane”, “Machtig”, “Heel sick”, “Zo schoon”, “Genieten”, “Vet” en “Prachtig gasten”, klinkt onder meer het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws