Mathieu Terryn doet straffe uitspraak over 'The Voice'-collega Natalia: "Ware aard naar boven gekomen" Nieuws
Nieuws

Mathieu Terryn doet straffe uitspraak over 'The Voice'-collega Natalia: "Ware aard naar boven gekomen"

Mathieu Terryn doet straffe uitspraak over 'The Voice'-collega Natalia: "Ware aard naar boven gekomen"

Sinds enkele weken kunnen we opnieuw genieten van 'The Voice van Vlaanderen'. Daar doen dit jaar ook twee nieuwe coaches aan mee: Jan Paternoster van The Black Box Revelation en Mathieu Terryn van Bazart. Die laatste doet nu een straffe onthulling over zijn collega Natalia.

Het is de eerste keer dat Mathieu Terryn als jurylid te zien is in een grote televisieshow. Dat was ook best onwennig voor de zanger. "De eerste keer was ik voortdurend aan het denken: 'Oké, ik zit hier op televisie'", vertelt Mathieu aan Het Laatste Nieuws. Hij was dan ook erg bezig met de camera's.

"Ik was me te bewust van wat ik allemaal aan het zeggen was", aldus Mathieu. Maar gelukkig ging dat gevoel snel voorbij toen hij naast Natalia mocht zitten. "Met Natalia naast je duurt het geen twee weken vooraleer je ware aard naar boven komt", lacht de zanger.

Daarna voelde Mathieu zich veel meer op zijn gemak. "Daarna was ik me ook niet meer bewust van al die camera's die erbij staan", aldus de zanger. Bovendien zit de sfeer erg goed tussen de coaches. "De vibe zit goed. Ik denk dat dat ook gewoon de leukste televisie is. En dat mensen dat ook zullen voelen", besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws