Na zware periode hebben Mathias Sercu en zijn vrouw Ilse ongelooflijk nieuws te melden: "Wauw, zo mooi!" Nieuws
Nieuws

Na zware periode hebben Mathias Sercu en zijn vrouw Ilse ongelooflijk nieuws te melden: "Wauw, zo mooi!"

Na zware periode hebben Mathias Sercu en zijn vrouw Ilse ongelooflijk nieuws te melden: "Wauw, zo mooi!"

Mathias Sercu en zijn gezin gaan al een tijdje door een erg zware periode. Tore, de 24-jarige zoon van Mathias Sercu, werd vorig jaar namelijk ongeneeslijk ziek verklaard. Maar op Instagram heeft de 'Chantal'-acteur en -regisseur nu beter nieuws te melden.

Vorige zomer kreeg Tore het vreselijke nieuws te horen dat hij lijdt aan een agressieve kanker waarvan hij niet meer kan genezen. Normaal gezien was het nog een kwestie van maanden of zelfs weken vooraleer hij zou sterven, maar Tore hield vol. “Nu zijn we zoveel maanden verder en tot grote verrassing van de artsen gaat het eigenlijk heel goed”, zei Mathias eind februari nog.

Al bleef hij wel realistisch. “We moeten ook realistisch zijn en we weten dat hij sowieso zal hervallen", klonk het. Maar gelukkig heeft Mathias nu ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram. Zo is hij inmiddels al 29 getrouwd met zijn vrouw Ilse.

Prachtmensje

"29 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt met dit prachtmensje", schrijft hij bij een foto van vroeger en nu. "Af en toe wat stuurloos, het ene moment al woeliger water dan het andere, dan eens ik aan 't roer, dan weer zij, maar kijk, nog altijd samen en steeds liever. Op naar de volgende 29!", vervolgt hij.

De 'Chantal'-regisseur kreeg meteen heel wat liefdevolle reacties op zijn bericht. "Zo mooi!”, reageert presentatrice Dina Tersago. “Gefeliciteerd!”, “Om te koesteren”, “Hoe mooi is dat!”, “Wauw! Dikke proficiat!” en “Nog zeer veel gelukkige jaren erbij!", klinkt het ook nog tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws