Martine Jonckheere (66) getroffen door zwaar drama Nieuws
Nieuws

Martine Jonckheere (66) getroffen door zwaar drama

Martine Jonckheere (66) getroffen door zwaar drama

Het zijn geen makkelijke tijden geweest voor Martine Jonckheere. Begin dit jaar werd ze ontslagen bij 'Familie' en aflopen zomer belandde ze in het ziekenhuis met een gesprongen appendix. Nu onthult Martine dat ze ook het slachtoffer is geworden van Piet Van Haut, een van de grootste oplichters ter wereld.

Zo werd de voormalige 'Familie'-actrice in de jaren 90 een tijdlang geterroriseerd door Van Haut. De meesteroplichter begon in haar privéleven te wroeten en probeerde haar op die manier te chanteren. “Hoe meer ik hem duidelijk wilde maken dat hij uit mijn leven moest verdwijnen, hoe erger hij me begon te stalken", vertelt Martine in Het Laatste Nieuws.

Van Haut gebruikt daarbij bijna altijd dezelfde techniek. Hij gaat langs bij banken, doet zich daar voor als iemand anders en probeert zo gevoelige gegevens over iemand te krijgen. Daarmee chanteert hij dan zijn slachtoffers.

Zo krijgt Van Haut onder andere het medisch dossier van Martines ongeneeslijk zieke zus te pakken. Gelukkig voor Martine stopt het stalken uiteindelijk vanzelf. De meesteroplichter wordt kort daarna opgepakt en opgesloten in een psychiatrische instelling. Sinds 2009 is hij opnieuw vrij, maar hij liet Martine Jonckheere gelukkig met rust na zijn vrijstelling.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws