Martine Jonckheere krijgt week na borstamputatie slecht nieuws te horen van de dokter: "Alweer" Nieuws
Nieuws

Martine Jonckheere krijgt week na borstamputatie slecht nieuws te horen van de dokter: "Alweer"

Martine Jonckheere krijgt week na borstamputatie slecht nieuws te horen van de dokter: "Alweer"

Martine Jonckheere (66) liet eind december weten dat ze voor de tweede keer getroffen is door borstkanker. Twee weken geleden moest de actrice onder het mes om haar rechterborst te laten amputeren. In Het Laatste Nieuws vertelt Martine nu hoe het met haar gaat.

Nadat ze zestien jaar geleden haar linkerborst moest laten amputeren, heeft Martine twee weken geleden afscheid moeten nemen van de tweede. Een week na haar operatie werd ze opnieuw verwacht in de borstkliniek.

"Daar zal ik voor het eerst ‘mijn nieuwe ik’ te zien krijgen", aldus Martine. En dat was best wel even schrikken. "Hoewel mijn gynaecoloog best tevreden is over het resultaat, moet ik toch even slikken als ik haar ‘kunstwerk’ van zo'n 20 cm zie", vertelt de actrice.

Helaas kreeg Martine ook slecht nieuws te horen van haar dokter. "'Ik heb ook minder goed nieuws', zei m'n gynaecoloog. 'De uitslagen van de testen zullen pas volgende week vrijdag bekend zijn.' Ik baal. Alweer een week in spanning wachten", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws