Martien Meiland helemaal in de wolken nadat hij dit heuglijke nieuws te horen krijgt Nieuws
Nieuws

Martien Meiland helemaal in de wolken nadat hij dit heuglijke nieuws te horen krijgt

Martien Meiland helemaal in de wolken nadat hij dit heuglijke nieuws te horen krijgt

'Chateau Meiland' is inmiddels al aan zijn zevende seizoen toe. Dat wordt niet alleen bij ons maar ook in Nederland druk bekeken. Nu heeft Martien Meiland ook leuk nieuws gedeeld over hun realityprogramma.

Afgelopen zomer liet Martien Meiland nog weten dat hij niet van plan is om eeuwig door te gaan met 'Chateau Meiland'. "Over vijf jaar bestaat 'Chateau Meiland' niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig", vertelde Martien toen aan het Nederlandse entertainmentmagazine Veronica Superguide.

Al maakte hij daar toen ook meteen een kleine kanttekening bij. "Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan", aldus Martien. En hoewel de eerste aflevering van het nieuwe seizoen amper bekeken werd in Nederland, blijkt 'Chateau Meiland' nu toch een kijkcijferkanon.

Dat liet Martien zelf weten op zijn Instagram Stories. "De uitgestelde kijkcijfers van afgelopen maandag laten zien dat het succes van ‘Chateau Meiland’ nog lang niet voorbij is", schrijft de realityster. "Met ruim 300.000 kijkers erbij komt de totaalscore op ruim 1,3 miljoen kijkers." Daardoor veroveren ze de vierde in de top 25.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws