ShowbizzTime

Marthe van K3 moet wat kwijt over haar relatie: “Het is gewoon heel moeilijk”

Marthe K3
I Foto: Photonews I
door Redactie

Marthe en Julia van K3 zijn momenteel op tocht zonder Hanne, omdat zij wat meer moet rusten. De twee K3’tjes praten openlijk over hun liefdesleven en dan doet Marthe plots een opvallende bekentenis. 

Marthe vormt sinds 2019 een koppel met Sinerjey. Recent stapten de twee nog in het huwelijksbootje. Het koppel deed dat in alle stilte, zodat de pers niet aanwezig kon zijn. In ‘Paul Voor Je Neus’ moet ze nu wel iets kwijt over haar relatie. 

Als de K3’tjes praten over wanneer ze hun partners juist zien, vertelt Marthe dat ze heel veel weg zijn van thuis. “Ze gaan wel heel vaak mee naar het hotel in het weekend”, verklapt ze. “Het is gewoon heel moeilijk, onze agenda ligt al voor meer dan een jaar vast”, voegt Marthe toe. 

Marthe gaat dan verder dat ze ook niet echt impulsief kunnen zijn. “Ik kan niet zeggen dat ik volgend weekend toch niet kom, want mijn man is plots vrij”, zegt ze. Julia geeft dan weer toe dat ze wel tevreden is. Zij vindt dat ze haar vriend momenteel wel vaak genoeg kan zien.

Laatste nieuws