Marleen Merckx deelt bijzondere foto met Leah Thys en Tina Maerevoet en heeft scherpe boodschap voor 'Thuis'-makers Nieuws
Nieuws

Marleen Merckx deelt bijzondere foto met Leah Thys en Tina Maerevoet en heeft scherpe boodschap voor 'Thuis'-makers

Marleen Merckx deelt bijzondere foto met Leah Thys en Tina Maerevoet en heeft scherpe boodschap voor 'Thuis'-makers

In december moesten we in 'Thuis' compleet onverwacht afscheid nemen van Paulien, vertolkt door Tina Maerevoet. Zij kwam om het leven in de escaperoom van Bowie. Op Instagram heeft haar collega Marleen Merckx nu een bijzondere foto gedeeld.

Tina Maerevoet moest onverwacht vertrekken uit 'Thuis'. Hoewel ze nu niet meer acteert in de serie, is Maerevoet wel nog altijd aan de slag bij de populaire reeks als coach van de acterende kinderen.

Maar blijkbaar is het gemis toch nog erg groot. Zo deelde zowel Marleen Merckx als Tina Maerevoet een bijzondere foto op Instagram. Daarop zien we hen samen met Leah Thys genieten van een gezellig avondje op café.

Daarbij had Marleen ook een boodschap voor de makers. "Als we mekaar niet vaak genoeg zien op de set …. dan maar op café!", klinkt het. Het is duidelijk dat Tina Maerevoet zowel op als naast de set nog erg gemist wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws