Marijn Devalck onthult hoeveel ze echt verdienen aan de heruitzendingen van 'F.C. De Kampioenen' Nieuws
Nieuws

Marijn Devalck onthult hoeveel ze echt verdienen aan de heruitzendingen van 'F.C. De Kampioenen'

Marijn Devalck onthult hoeveel ze echt verdienen aan de heruitzendingen van 'F.C. De Kampioenen'

Er was de laatste tijd heel wat te doen rond de heruitzendingen van 'F.C. De Kampioenen'. Zo schrapte VRT 19 afleveringen omdat ze ongepaste inhoud zouden bevatten. De afleveringen met BTW gaan dan weer wel opnieuw op het scherm te zien zijn. In Het Laatste Nieuw verklapt Marijn Devalck nu hoeveel ze verdienen aan die heruitzendingen.

De acteurs van 'Friends' verdienen al jaren miljoenen met de heruitzendingen van de populaire reeks. Helaas is dat voor de cast van 'F.C. De Kampioenen' niet het geval. “Onze auteursrechten worden uitbetaald, al was dat niet altijd zo", aldus Marijn Devalck.

"Er werd ons destijds gevraagd om afstand te nemen van onze rechten, wat eigenlijk niet wettelijk is. We hebben die vraag ook aan de toenmalige directie gesteld: ‘Als de reeks afloopt, wat gebeurt er dan met de herhalingsrechten?’ Toen hebben ze verklaard dat er vanaf 2011 geen herhalingen zouden worden uitgezonden. Maar ze hebben dat uiteraard wél nog gedaan”, vertelt hij.

"Wij zijn er uiteindelijk in geslaagd om die rechten terug te krijgen. Dat was ook een voorwaarde om bij ‘De Kampioenen’ én bij de VRT te blijven”, aldus de acteur. “We krijgen dus nog wel iets uitbetaald, maar rijk worden we er niet van.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws