Maksim Stojanac verklapt plots meer over pijnlijke relatiebreuk met Ninalotte Roose Nieuws
Nieuws

Maksim Stojanac verklapt plots meer over pijnlijke relatiebreuk met Ninalotte Roose

Maksim Stojanac verklapt plots meer over pijnlijke relatiebreuk met Ninalotte Roose

Zo’n maand geleden kwam er nog triest nieuws naar buiten over Maksim Stojanac. De ‘#LikeMe'-ster bevestigde toen namelijk dat hij niet langer samen was met Ninalotte Roose. De twee vormden iets meer dan een jaar samen een koppel en over die split heeft hij nu nog wat te zeggen.

Vrijdagavond kregen we in ‘The Masked Singer’ te zien dat niemand minder dan Maksim Stojanac in het pak van Leeuw zat. Na de ontmaskering vertelt de acteur nu niet alleen meer over zijn deelname aan het programma, maar moet hij ook nog wat kwijt over zijn liefdesleven. Zo raakte onlangs nog bekend dat hij en ‘Familie’-actrice Ninalotte Roose een punt achter hun relatie hebben gezet.

De reden van de breuk? “We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar een maand geleden kwamen we tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn”, vertelde Maksim toen al. Daar verklapt hij nu nog wat meer over in Het Laatste Nieuws. “We zijn nog steeds vrienden”, onderstreept hij.

Het ‘#LikeMe’-gezicht heeft daarnaast nog niemand anders op het oog. “Ik ga me nu voorlopig wat meer focussen op werken", geeft hij eerlijk toe. "Ik ben volop bezig aan mijn tweede album”, onthult Maksim. Toch staat hij er wel voor open om iemand nieuw te leren kennen. “Dat wil niet zeggen dat ik geen tijd meer wil maken voor de liefde”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws