Maksim Stojanac onthult eindelijk of hij De Leeuw is in 'The Masked Singer' Nieuws
Nieuws

Maksim Stojanac onthult eindelijk of hij De Leeuw is in 'The Masked Singer'

Maksim Stojanac onthult eindelijk of hij De Leeuw is in 'The Masked Singer'

Is Maksim Stojanac De Leeuw in 'The Masked Singer'? Er zijn heel wat fans van het VTM-programma die denken dat Maksim in het pak zit. Ook zelf wordt hij er naar eigen zeggen vaak mee geconfronteerd.

De vraag die op ieders lippen dan ook brandt: is Maksim de Leeuw? "Heel veel mensen zeggen dat ik het ben", reageert Maksim bij HLN Showbits. "Jij bent niet de enige die dat zegt. Ik snap waarom mensen zeggen dat dat op mij lijkt, maar..."

Maksim is zelf ook onder de indruk van De Leeuw. "Hij zingt wel heel mooi, maar de moves zou ik nooit kunnen, denk ik. Echt niet", benadrukt de zanger.

Hij wordt er in ieder geval zeer veel op aangesproken. "Al mijn vrienden bellen mij en zeggen van: 'Maksim, als jij dat bent, echt waar ik maak je kapot...' Dan zeg ik altijd: 'Waarom zou ik in een roos leeuwenpak zitten? Dat kan niet zijn. En dan zeggen zij: 'ja, ja, ik geloof je'."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws