Maksim Stojanac klapt uit de biecht over 'The Masked Singer'-deelname: "Was vreselijk"  Nieuws
Nieuws

Maksim Stojanac klapt uit de biecht over 'The Masked Singer'-deelname: "Was vreselijk" 

Maksim Stojanac klapt uit de biecht over 'The Masked Singer'-deelname: "Was vreselijk" 

Gisterenavond ontdekten we in ‘The Masked Singer’ dat niemand minder dan Maksim Stojanac in het pak van Leeuw zat. Het ‘#LikeMe’-gezicht vond zijn flamboyante en extravagante karakter superleuk, maar van zijn pak was hij absoluut geen fan. Daar vertelt hij nu zelf meer over in een nieuw interview.

In de negende aflevering van ‘The Masked Singer’ moest helaas Leeuw zijn koffers pakken. Nu blijven er nog vijf Masked Singers over: Foxy Lady, Hippo, Raaf, Champignon en Tovenaar. Na de ontmaskering verklapt Maksim Stojanac nu wat meer over deze unieke ervaring. Zo vond hij het alter ego van Leeuw de max, maar het kostuum was volgens hem verschrikkelijk.

“Het was vreselijk warm, al leek dat misschien niet zo”, geeft de acteur toe aan Het Laatste Nieuws. “Ik had een laag van mousse boven mijn onderste kleren, en daarbovenop nog eens die lederen kleren die heel zwaar waren”, legt Maksim uit. Daardoor steeg de temperatuur al snel. “Ik was iedere keer zeiknat”, biecht hij op. Gelukkig had het pak ook een groot pluspunt.

“Het enige voordeel was dat ik mijn voeten kon zien", verklapt hij. "Daardoor had ik genoeg om mij vlot op het podium te bewegen”, klinkt het. Toch schrokken de collega’s en de choreograaf van Maksim wel als ze de kop van Leeuw eens aandeden. “Maksim, jij durft precies redelijk veel”, kreeg de acteur toen geregeld te horen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws