Maksim Stojanac klapt uit de biecht over breuk met Ninalotte Roose: "Zo uit elkaar gegaan" Nieuws
Nieuws

Maksim Stojanac klapt uit de biecht over breuk met Ninalotte Roose: "Zo uit elkaar gegaan"

Maksim Stojanac klapt uit de biecht over breuk met Ninalotte Roose: "Zo uit elkaar gegaan"

Eerder deze maand raakte bekend dat Maksim Stojanac niet langer samen is met '2DEZIT'-actrice Ninalotte Roose. De twee hadden enkele maanden een relatie. In de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ praat de ‘#LikeMe’-ster nu openhartig over die split.

Maksim Stojanac is bekend geworden door zijn rol in de jeugdserie ‘#Likeme’. Daarnaast werkt hij nu ook volop aan zijn solocarrière als zanger. Vorig jaar verscheen hij in oktober voor het eerst met Ninalotte Roose in het openbaar. Op de première van de film 'Zillion' verklapten ze toen dat ze nog maar pas samen waren.

Helaas was de relatie niet van lange duur, want Maksim bevestigde onlangs de breuk. In de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' vertelt hij nu dat er verschillende artikels in de pers verschenen over de split. “Dat is een beetje jammer als je een relatie hebt en dat komt in het nieuws. Je wilt dat een beetje geheimhouden”, klinkt het. "Maar ja, dat hoort erbij", bedenkt hij zich.

Hij laat ook weten dat het nu goed met hem gaat, maar hij heeft het wel even moeilijk gehad. “Ik was wel een beetje droevig, sowieso. Omdat dat wel een heel mooie relatie was”, geeft Maksim eerlijk toe. Hij onderstreept ook nog eens dat ze uit elkaar zijn gegaan als vrienden. “We hebben nooit ruzie gehad überhaupt”, klinkt het. “We passen iets minder goed bij elkaar dan we dachten”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws