ShowbizzTime

Makers van 'Boer zkt Vrouw' grijpen in bij Cathy

Cathy
I Foto: VTM I
door Redactie

Cathy gaat in ‘Boer zkt Vrouw’ op zoek naar de liefde. Ze had het echter niet makkelijk tijdens de opnames. Zo dacht ze soms té veel na over de mannen.

“Te veel nadenken is voor mij soms een valkuil, ja. Maar met de hulp van de mensen achter de schermen heb ik dat tijdens het programma van mij af kunnen zetten”, legt Cathy uit in een gesprek met Dag Allemaal.

De makers moesten toch even ingrijpen. “In het midden van de opnameweek gaf de eindredacteur mij figuurlijk een schop onder mijn achterste: “Wat ben je aan het doen? Je bent die mannen te veel aan het analyseren. Maak nu toch gewoon een beetje plezier!” Ik besefte dat hij gelijk had, en daarna heb ik de klik gemaakt en heb ik geprobeerd om mijn buikgevoel te volgen”, vertelt Cathy.

De druk lijkt groot, want Cathy heeft ook een grote kinderwens. “Die kinderwens is er, maar het is niet dat die mijn gedachten domineert of dat ik daardoor oogkleppen opzet”, stelt Cathy. “Mocht er ooit een kindje komen, dan ga ik heel dankbaar zijn, maar als het niet meer lukt, dan is dat maar zo. Ik ga mij niet rap-rap in een relatie storten omdat ik per se mama wil worden.”

Laatste nieuws