Maken Karen, Kristel en Kathleen binnenkort comeback? K3'tjes verklappen groot nieuws Nieuws
Nieuws

Maken Karen, Kristel en Kathleen binnenkort comeback? K3'tjes verklappen groot nieuws

Maken Karen, Kristel en Kathleen binnenkort comeback? K3'tjes verklappen groot nieuws

K3 bestaat dit jaar 25 jaar. Voor Hanne, Marthe en Julia wordt het dus een jaar vol festiviteiten. Op sociale media wordt ook gehint op een samenwerking met de originele K3-leden: Karen, Kristel en Kathleen. In Dag Allemaal onthullen de huidige K3'tjes daar nu meer over.

Dit jaar mag K3 25 kaarsjes uitblazen. "Het wordt een jaar vol festiviteiten", aldus Marthe. "Met ook de release van twee vinylplaten en er komen in Middelkerke ook twee Late Night-shows, voor volwassenen", aldus het K3'tje.

Veel fans zouden ook graag de originele K3'tjes opnieuw samen op het podium willen zien. En dat zouden Hanne, Marthe en Julia ook zeker zien zitten. "Natuurlijk zouden we dat tof vinden, maar zij moeten ’t ook zien zitten. Voor ons zal ’t altijd magisch blijven dat we bij onze allereerste tournee naast onze idolen mochten staan", aldus Hanne.

"Ik denk dat ze binnenshuis wel aan het bekijken zijn wat misschien mogelijk is", pikt Marthe in. Maar tot nu toe staat nog er nog niets vast. "Dus ook voor ons is het nog spannend", aldus Marthe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws