Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, speelt al haar troeven uit in strak sportsetje: "Wat een bom!" Nieuws
Nieuws

Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, speelt al haar troeven uit in strak sportsetje: "Wat een bom!"

Maithé Rivera, de vriendin van Sean Dhondt, speelt al haar troeven uit in strak sportsetje: "Wat een bom!"

Maithé Rivera vormt inmiddels al meer dan twee jaar een koppel met Sean Dhondt. Op Instagram laat de vriendin van de radiopresentator zich nu van haar meest sexy kant zien.

Begin januari was het nog groot feest ten huize Sean Dhondt en Maithé Rivera. Op 8 januari was het koppel namelijk exact twee jaar samen. Kort daarna hadden Sean en Maithé nog meer heuglijk nieuws te melden. Zo hebben de twee tortelduifjes zopas een huis gekocht in Berlare.

Op Instagram laat Maithé haar volgers nu meegenieten van haar afgetrainde lichaam. De vriendin van Sean Dhondt is namelijk een fervente sportster. Twee weken geleden liep ze nog haar allereerste marathon en ze doet ook al een tijdje aan triatlons.

Zo afgetraind

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van haar sportieve lichaam. “Wauw!”, “Supermooi!”, “De heetste!”, “Wow!”, “Zo afgetraind!”, “Je ziet er stralend uit in je mooie sportsetje”, “Wat een bom!” en “Knap!”, lezen we onder meer in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws