Maithé Rivera opnieuw onder vuur: "Ze zal het mogen uitleggen bij de politie" Nieuws
Nieuws

Maithé Rivera opnieuw onder vuur: "Ze zal het mogen uitleggen bij de politie"

Maithé Rivera opnieuw onder vuur: "Ze zal het mogen uitleggen bij de politie"

Maithé Rivera en Sean Dhondt kwamen vorige week in het oog van een mediastorm terecht nadat het weekblad Dag Allemaal beelden uitlekte van een felle ruzie tussen het koppel. Daarop was te zien hoe Maithé een vuistslag uitdeelde aan Sean terwijl ze hem van overspel beschuldigde. Nu staat Maithé opnieuw onder vuur.

Zodra de beelden verspreid werden, lieten Sean en Maithé op Instagram weten dat het om een "banale ruzie" ging. Die uitspraak is nu bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Zéker omdat Maithé werkzaam is bij de politie. "Ze zal het mogen uitleggen aan haar bazen. Dat was geen klap die ze gaf, maar een vuistslag", reageert een lezer van Dag Allemaal.

"Mensen minimaliseren dit nu, of veroordelen diegene die dit filmde. Maar stel dat we een man te zien krijgen die een vrouw slaat, dán was het internet te klein! Dit gedrag is ontoelaatbaar, zij heeft zichzelf niet onder controle", zegt iemand anders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws