Maaike Cafmeyer openhartig over zelfmoordgedachten: "Zag geen uitweg" Nieuws
Nieuws

Maaike Cafmeyer openhartig over zelfmoordgedachten: "Zag geen uitweg"

Maaike Cafmeyer openhartig over zelfmoordgedachten: "Zag geen uitweg"

Afgelopen zondag konden we genieten van de voorlopig laatste aflevering van 'Chantal', waarin Maaike Cafmeyer de hoofdrol vertolkt. Het Nieuwsblad had een uitgebreid gesprek met haar over die rol, maar ook over het leed waar Bart De Pauw voor gezorgd heeft.

De heisa rond de zaak Bart De Pauw duurt inmiddels al vijf jaar, vijf ellendige jaren voor actrice Maaike Cafmeyer, die ook een klacht indiende tegen de tv-maker. “Het heeft mij getekend, zowel fysiek als mentaal", vertelt Maaike openhartig.

"Eigenlijk sta je vijf jaar on hold. In een moderne rechtsstaat zou dat niet mogen gebeuren", vult de actrice aan. Dat wil ze hard benadrukken omdat de gevolgen vaak niet te overzien zijn. "Je kan mensen niet vijf jaar laten bloeden. Want daardoor wordt alles erger", aldus Maaike.

Zo kampte Maaike op een gegeven moment zelfs met zelfmoordgedachten. "Ik ben blij dat ik er gewoon nog ben", klinkt het bij de actrice. Ze heeft dan ook heel diep gezeten. "Ik zag geen uitweg, maar gelukkig heb ik hulp gekregen", besluit Cafmeyer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws