Lynn Van den Broeck helemaal in shock door 'Thuis'-kijkers: "Kapot van" Nieuws
Nieuws

Lynn Van den Broeck helemaal in shock door 'Thuis'-kijkers: "Kapot van"

Lynn Van den Broeck helemaal in shock door 'Thuis'-kijkers: "Kapot van"

Lynn Van den Broeck debuteerde vier jaar geleden in 'Thuis' als Viv. Ze kreeg toen echter zware kritiek.

Lynn had een paar vriendinnen uitgenodigd om haar debuut in 'Thuis' op tv te bekijken. Aanvankelijk was het leuk, tot ze de negatieve reacties op Instagram las: “Waar hebben ze die uitgehaald” en “Ongemanierd stuk” en “Bazig wicht”.

"Ik werd direct van mijn roze wolk gehaald", aldus Lynn. "Dat was vernietigend en persoonlijk. Na een kwartier zei ik tegen mijn gasten: ‘Jullie mogen naar huis gaan.’ Ik heb toen keihard geweend en was daar kapot van. Intussen kan ik dat beter plaatsen, maar in het begin denk je: ‘Shit, ze gaan me uit de serie schrijven'."

Daar heeft Lynn naar eigen zeggen nu geen schrik meer voor. "Ik kan nu beter relativeren dat het op een bepaald punt gedaan kan zijn. Er zijn al veel populaire personages uit geschreven. En ik heb gelukkig werk naast ‘Thuis’. Ik speel in theaterproducties, baat een B&B uit en ben bezig met sociale media."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws