Lynn Van den Broeck doet Instagram bijna ontploffen met foto zonder topje: "Damn, sexy" Nieuws
Nieuws

Lynn Van den Broeck doet Instagram bijna ontploffen met foto zonder topje: "Damn, sexy"

Lynn Van den Broeck doet Instagram bijna ontploffen met foto zonder topje: "Damn, sexy"

Actrice Lynn Van den Broeck vormt al een tijdje een koppel met haar 'Thuis'-collega Mathias Vergels. Samen woonden ze deze week ook een event bij en daar verscheen Lynn in een heel sexy outfit.

In 'Thuis' vormen Viv en Lowie dan wel geen koppel meer, in het echte leven zijn Lynn Van den Broeck en haar lief Mathias Vergels nog altijd dolverliefd op elkaar. Dat bewijzen de vele liefdevolle kiekjes op hun Instagrampagina.

Deze week gingen ze ook samen een avondje uit. Donderdagavond vond namelijk een event plaats van het Belgische bier Cornet en daar waren Lynn en Mathias ook op uitgenodigd. Op Instagram deelde Lynn nu ook de outfit die ze droeg voor het event.

Ze koos voor een glitterkostuum en droeg daaronder enkel een kanten beha. En die sexy outfit valt enorm in de smaak bij haar volgers. “Prachtige dame”, “Sexy lady”, “Damn”, “Wauw!”, “Mooie foto Lynn”, “Wow” en “Prachtig”, reageren enkele van haar fans. Ook Mathias was erg onder de indruk. “Jaaa pol”, schreef hij bij de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws