Lynn Van den Broeck laat wel heel veel bloot zien en doet Instagram bijna crashen: "Wauw!" Nieuws
Nieuws

Lynn Van den Broeck laat wel heel veel bloot zien en doet Instagram bijna crashen: "Wauw!"

Lynn Van den Broeck laat wel heel veel bloot zien en doet Instagram bijna crashen: "Wauw!"

Lynn Van den Broeck vertoefde enkele weken geleden in het zonovergoten Gambia. Daar genoot ze samen met haar vriend Mathias Vergels van een deugddoende vakantie. Nu deelde 'Thuis'-actrice nog een bijzondere foto van haar vakantie op Instagram.

Lynn Van den Broeck en haar lief Mathias Vergels trokken een maand geleden naar Gambia. Daar genoten ze van de prachtige natuur, het zonnige weer, maar uiteraard ook van elkaars gezelschap.

En blijkbaar heeft de 'Thuis'-actrice veel heimwee naar die vakantie. Zo deelde ze zopas een terugblik op haar Instagrampagina. "Laatste throwback naar Gambia, ik beloof het", schrijft ze bij een foto van haar vakantie. Daarop poseert de brunette in een diepuitgesneden zwart badpak.

Die foto lokt meteen heel wat reacties uit bij haar volgers. Zij zijn erg onder de indruk van het vakantiekiekje. "Waaaaaaauw”, schrijft presentatrice Julie Van den Steen. “Prachtige foto”, “Knappe madam”, “Zo mooi!” en “Spetter”, klinkt het bij enkele andere volgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws