Lynn Van den Broeck ontroert iedereen met prachtige boodschap voor Mathias Vergels Nieuws
Nieuws

Lynn Van den Broeck ontroert iedereen met prachtige boodschap voor Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck ontroert iedereen met prachtige boodschap voor Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels vormen inmiddels al meer dan drie jaar een koppel nadat ze elkaar leerden kennen op de set van 'Thuis'. Op haar Instagramverhaal heeft de 'Thuis'-actrice nu ook zeer heuglijk nieuws te melden over haar vriend.

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels leerden elkaar voor het eerst kennen in 2019 op de set van ‘Thuis’. Daarin vertolken ze respectievelijk de rol van Viv en Lowie. Een jaar later, in april 2020, raakte bekend dat de twee een koppel vormen.

Nu heeft Lynn Van den Broeck ook bijzonder nieuws te melden over haar wederhelft. Zo is Mathias Vergels op 24 april 31 jaar geworden. De 'Thuis'-actrice zette haar vriend dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

Voor altijd in mijn hart

"Een gelukkige verjaardag aan de liefste man die ik ken", schrijft Lynn op haar Instagramverhaal bij een mooie foto van hun tweetjes. "Die 31 staat je beeldig en ik mag mijn pollekes kussen want je bent zoals een goed wijntje. Beter met de jaren. Voor altijd in mijn hart. Kus, liefde", sluit ze haar bericht af.

Bron: Instagram @lynn_vdbroeck
Bron: Instagram @lynn_vdbroeck

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws