'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck doet droevige onthulling: "Dat maakt het extra moeilijk" Nieuws
Nieuws

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck doet droevige onthulling: "Dat maakt het extra moeilijk"

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck doet droevige onthulling: "Dat maakt het extra moeilijk"

Lynn Van den Broeck, die al jaren de rol van Viv vertolkt in 'Thuis', was deze week te gast in de podcast ‘De Thuisploeg’ met MNM-dj Sander Gillis. Daarbij kruipt de dj elke week in de loge van een andere acteur. In die podcast deed de actrice nu ook een opvallende uitspraak.

Door de plotse dood van Paulien (Tina Maerevoet) in 'Thuis' zijn Viv (Lynn Van den Broeck) en Lowie (Mathias Vergels) opnieuw veel dichter naar elkaar toegegroeid. Afgelopen vrijdag belandden de twee zelfs opnieuw met elkaar in bed. Dat was de eerste keer sinds hun pijnlijke breuk vorig jaar.

De scène van hun breuk ging toen door merg en been. In de podcast 'De Thuisploeg' met Sander Gillis blikte Lynn Van den Broeck nu ook nog eens terug op die moeilijke scène. "Dat was mijn lastigste scène ooit", onthult de actrice.

"Ik kon maar niet stoppen met wenen", aldus Lynn. Het was vooral moeilijk omdat ze die breuk moest spelen met haar vriend Mathias Vergels. "Het is één ding om zo’n scène te spelen met een collega, maar als je dat moet doen met je lief is dat natuurlijk extra moeilijk", aldus Lynn. Achteraf zijn ze elkaar dan ook in de armen gevlogen. "Achteraf hebben we even een momentje met ons tweetjes genomen: dat was niet echt, hè", aldus de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws