Lyn Kerkhofs deelt wondermooie vakantiekiekjes met pasgeboren dochtertje: zus Kat erg ontroerd Nieuws
Nieuws

Lyn Kerkhofs deelt wondermooie vakantiekiekjes met pasgeboren dochtertje: zus Kat erg ontroerd

Lyn Kerkhofs deelt wondermooie vakantiekiekjes met pasgeboren dochtertje: zus Kat erg ontroerd

Lyn Kerkhofs, de oudere zus van Kat Kerkhofs, is in december voor het eerst mama geworden. Samen met haar vriend Jaime Bruinier kreeg ze een dochtertje. Op Instagram deelde Lyn nu enkele prachtige vakantiefoto's met haar pasgeboren dochtertje.

Lyn Kerkhofs beviel op 18 december 2022 van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Jaime Bruinier verwelkomde ze een dochtertje, die luistert naar de naam Billie. Kat Kerkhofs, Lyns jongere zus, is meter van het kindje.

Inmiddels is Billie al ruim twee maanden oud. Samen met haar kersverse gezin geniet Lyn momenteel van een deugddoende vakantie. Op Instagram deelde ze nu ook enkele wondermooie kiekjes van hun eerste vakantie samen.

"Billie op vakantie", schrijft ze bij de reeks vakantiefoto's. Zus Kat liet ook meteen een reactie achter. "Fiere metie!", schreef zij onder de mooie plaatjes. “Zo mooi! Geniet ervan!”, “Heerlijk!” en “Hoe schattig!”, klinkt het ook nog in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws