Ludo Hellinx nog altijd niet te spreken over zijn ontslag bij 'Familie': "Meteen gestopt met kijken" Nieuws
Nieuws

Ludo Hellinx nog altijd niet te spreken over zijn ontslag bij 'Familie': "Meteen gestopt met kijken"

Ludo Hellinx nog altijd niet te spreken over zijn ontslag bij 'Familie': "Meteen gestopt met kijken"

Ludo Hellinx (67), die jarenlang de rol van Patrick vertolkte in 'Familie' heeft het nog altijd erg moeilijk met zijn ontslag. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

"De manier waarop ik te horen kreeg dat mijn verhaal bij ‘Familie’ ten einde was, is nog niet verteerd. Ik vind nog altijd dat het raar is gelopen", aldus de acteur. Ondertussen zijn Patrick en Jenny al bijna een halfjaar geleden uit 'Familie' verdwenen.

“Ik wist het natuurlijk al veel langer, van eind augustus vorig jaar. Ik was net terug van vakantie toen ik te horen kreeg dat ik uit de reeks werd geschreven. Maar wanneer ik zou moeten vertrekken, dat wisten ze nog niet precies. Och, we zijn maar een marionet in het geheel", zegt Hellinx.

Ludo heeft achteraf ook geen uitleg gekregen. “Het kernteam van de scenarioschrijvers zei enkel dat ze het spijtig vonden. Ik zei: ‘Maar júllie schrijven het toch? Als je het spijtig vindt, waarom doe je het dan?’ ‘Het moest van VTM’, klonk het. ‘Er moet meer diversiteit en verjonging komen, dus jullie moeten plaats ruimen en ­patati patata.’ Wat mij betreft was het verhaal van Patrick nog niet uitverteld. Maar ach, ‘Familie’ interesseert me geen zak meer. Ik weet zelfs niet hoe het seizoen geëindigd is. Ik ben ­meteen gestopt met kijken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws