Ludo Hellinx niet te spreken over zijn comeback in 'Familie' en haalt fel uit naar de makers Nieuws
Nieuws

Ludo Hellinx niet te spreken over zijn comeback in 'Familie' en haalt fel uit naar de makers

Ludo Hellinx niet te spreken over zijn comeback in 'Familie' en haalt fel uit naar de makers

Ludo Hellinx (67) is binnenkort opnieuw in 'Familie' te zien. Zo zullen de personages Patrick en Jenny (Hilde Van haesendonck) hun comeback maken voor de kerstaflevering. Maar van een echte comeback is helaas geen sprake volgens de acteur.

Eerder raakte al bekend dat Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck eenmalig zouden terugkeren in 'Familie'. Hun personages Patrick en Jenny zullen namelijk te zien zijn in de kerstaflevering. Maar die opnames zijn nu enorm tegengevallen voor Ludo Hellinx.

"Dat was echt miniem, het is bijna niet de moeite om erover te spreken", vertelt de acteur teleurgesteld in Dag Allemaal. Hij wil dan ook niet spreken over een comeback. "Het is zeker geen comeback van Patrick en Jenny", aldus Ludo.

Er werd aan Ludo en Hilde ook beloofd dat ze nog meermaals zouden terugkeren in de reeks, maar daar twijfelt de acteur sterk aan. "Ze hebben wel gezegd dat we nog weleens mogen opdraven. We zullen zien of ze woord houden", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws