Ludo Hellinx doet onheilspellende uitspraak over 'Thuis': "Gaat drastisch worden" Nieuws
Nieuws

Ludo Hellinx doet onheilspellende uitspraak over 'Thuis': "Gaat drastisch worden"

Ludo Hellinx doet onheilspellende uitspraak over 'Thuis': "Gaat drastisch worden"

Ludo Hellinx, die jarenlang de rol van Patrick vertolkte in 'Familie', heeft zijn ontslag nog niet verteerd. Volgens hem was zijn verhaal nog niet uitverteld maar moest hij plaats ruimen omdat het tijd was voor diversiteit en verjonging. De acteur vertelt in Dag Allemaal nu ook dat de cast van 'Thuis' hetzelfde staat te wachten.

Ludo Hellinx kreeg amper een uitleg na zijn ontslag bij 'Familie'. “Het kernteam van de scenarioschrijvers zei enkel dat ze het spijtig vonden. Ik zei: ‘Maar júllie schrijven het toch? Als je het spijtig vindt, waarom doe je het dan?’ ‘Het moest van VTM’, klonk het. ‘Er moet meer diversiteit en verjonging komen, dus jullie moeten plaats ruimen’ en ­patati patata", vertelt hij in Dag Allemaal.

Volgens hem is bij 'Thuis' hetzelfde aan de gang. "Bij ‘Thuis’ is naar het schijnt net hetzelfde bezig", aldus de acteur. "Daar gaat het ook nog drastisch worden, heb ik gehoord van collega’s die ik ken van in het theater. ‘En als het u niet aanstaat, kunt ge vertrekken’, kregen ze te horen. Wat mij betreft, was het verhaal van Patrick nog niet uitverteld. Maar ach, ‘Familie’ interesseert me geen zak meer. Ik weet zelfs niet hoe het seizoen geëindigd is. Ik ben ­meteen gestopt met kijken", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws