Luca Borsato verontschuldigt zich openlijk voor wangedrag tegenover vriendin: "Schandalig wat ik gedaan heb" Nieuws
Nieuws

Luca Borsato verontschuldigt zich openlijk voor wangedrag tegenover vriendin: "Schandalig wat ik gedaan heb"

Luca Borsato verontschuldigt zich openlijk voor wangedrag tegenover vriendin: "Schandalig wat ik gedaan heb"

Enkele dagen geleden liet Daisy weten dat ze niet langer een koppel vormt met Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato. Eerder raakte ook al bekend dat Luca met andere vrouwen contact had tijdens hun relatie. Nu komt de zoon van Marco Borsato ook met een openlijke verontschuldiging tegenover zijn vriendin.

"Hey iedereen. Ik wil even wat zeggen", begint Luca op zijn Instagram Stories. "Voordat er verschrikkelijke dingen gezegd worden over de situatie wil ik graag wat benadrukken."

"Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en iets wat ik nooit had mogen doen. Ik ben mij hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor."

"Ik wil een beter mens worden en ga hier hard voor werken met alle hulp van dien. Deze beslissing is niet makkelijk voor ons beiden. We houden zielsveel van elkaar, maar voor nu gaan we als vrienden verder. Daisy is een wereldvrouw en ik hou van haar met alles wat ik heb. Dat zal niet veranderen."

"Ik hoop dat jullie ons de rust gunnen om alles langzaam een plek te geven. Daisy is niet de boosdoener. Laat dat alsjeblieft heel duidelijk zijn. Ik sta altijd aan haar kant. Zo ook nu. We zullen er altijd voor elkaar zijn. No matter what. En dat is iets wat ik diep zal koesteren. Voor altijd", besluit Luca. Luca en zijn vriendin Daisy waren net een jaar samen.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws