Luca Borsato klapt uit de biecht over Leontine’s nieuwe relatie: "Ik ben benieuwd" Nieuws
Nieuws

Luca Borsato klapt uit de biecht over Leontine’s nieuwe relatie: "Ik ben benieuwd"

Luca Borsato klapt uit de biecht over Leontine’s nieuwe relatie: "Ik ben benieuwd"

Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato en Leontine Ruiters, praat openlijk over het liefdesleven van zijn ouders. Bovendien heeft hij ook een duidelijke mening over Leontine’s nieuwe vriend John Huiberts.

Leontine Ruiters heeft sinds kort een nieuwe vriend, namelijk miljonair John Huiberts. Leontine’s zoon, Luca Borsato, heeft John nog niet ontmoet, maar hij moet wel al iets kwijt over hem. “Ik ben heel blij voor mijn moeder dat ze weer verliefd is. Mijn zusje en broertje vonden hem heel aardig en leuk. Ik ben benieuwd, ik ontmoet hem binnenkort”, vertelt hij aan Weekend.

Ook heeft hij nog wat te zeggen over zijn vader Marco, want volgens verschillende geruchten zou ook hij een nieuwe vlam hebben. “Voor zover ik weet, heeft mijn vader geen nieuwe vriendin. Het is eigenlijk niet aan mij om deze vraag te beantwoorden, maar naar mijn weten is dit een roddel”, zegt Luca. Bovendien onthult hij ook dat Marco zelfs blij is voor Leontine.

“Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar allemaal, in alles. En dat blijven we ook doen als gezin. Iedereen is blij voor mijn moeder. Ja, ook mijn vader”, bekent Luca. Toch geeft hij toe dat hij hoopte dat zijn ouders terug bij elkaar gingen komen. “Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws