Luca Borsato beleeft emotioneel moment, ook mama Leontine reageert: "Zal er altijd voor je zijn" Nieuws
Nieuws

Luca Borsato beleeft emotioneel moment, ook mama Leontine reageert: "Zal er altijd voor je zijn"

Luca Borsato beleeft emotioneel moment, ook mama Leontine reageert: "Zal er altijd voor je zijn"

Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato, doorbrak enkele weken geleden voor het eerst het stilzwijgen nadat zijn vader beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat deed hij vooral om zijn volgers kennis te laten maken met zijn nieuwe muziek. Nu deelt Luca ook een mooi bericht voor zijn vriendin Daisy.

De zoon van Marco Borsato is namelijk één jaar samen met zijn vriendin. "Al veel langer voel je als mijn meisje. Maar dit is onze dag. 8 Augustus 2021. De dag dat ik je eindelijk durfde te vragen als 'mijn vriendinnetje'", begint Luca.

"Het klinkt gek, maar ik ben nog altijd zenuwachtig om in je buurt te zijn", gaat hij verder. "Die kriebels verdwijnen niet en dat is zo’n fijn gevoel. Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dichtbij. Op ons leven samen lieverd. Ik hou van je."

Luca krijgt heel wat lovende reacties op het bericht. "Knap en lief stel", schrijft iemand. En ook: "Gefeliciteerd tortelduifjes." Ook zijn mama Leontine reageerde. Zij postte drie hartjes bij het bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws