Luc Steeno haalt uit naar 'Tien om te Zien': "Logisch dat het weinig kijkers had" Nieuws
Nieuws

Luc Steeno haalt uit naar 'Tien om te Zien': "Logisch dat het weinig kijkers had"

Luc Steeno haalt uit naar 'Tien om te Zien': "Logisch dat het weinig kijkers had"

'Tien om te Zien' was in augustus en september op VTM te zien. Lang niet alle Vlaamse artiesten kwamen in die twee maanden aan bod.

Zo zagen we Luc Steeno alvast niet optreden met zijn nieuwe single. Die is nu behoorlijk scherp voor het programma. "Ik wil écht niet vitten op gelijk welk muziekprogramma", opent de 58-jarige zanger in TV-Familie.

"Maar ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het feit dat ‘Tien om te Zien’ geen kijkcijferhit was, misschien komt omdat de ‘oude garde’ nauwelijks aan bod kwam", stelt Luc, die vindt dat er een goed evenwicht moet zijn.

Volgens Luc is dat evenwicht in 'Tien om te Zien' helemaal weg. "Het succes zat ’m volgens mij in de mix van aanstormend talent én artiesten die al populair waren. Nu, als VTM dat anders ziet, is dat hun volste recht. Maar dat artiesten in de fleur van hun leven te oud zijn, is onzin", is Luc scherp.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws